Maatwerk FM

Filemaker ontwikkeling

Filemaker ontwikkeling

FileMaker ontwikkeling staat volledig in het teken van het ontwikkelen van software applicaties waarmee jouw organisatie indruk maakt. Bij Stech BVontwikkelen we dit soort applicaties graag samen met jou en je collega’s. Zo weten we zeker dat de applicaties die we bouwen op basis van FileMaker niet alleen intern indruk maken, maar ook richting je klanten en de rest van de wereld.

Dankzij het FileMaker platform zijn onze ontwikkelaars in staat om in korte tijd, moderne en veilige apps te maken. De applicaties werken op zowel Mac als Windows.

De mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling stellen ons dan ook in staat allerlei soorten apps te maken. Of je applicaties nu geschikt moeten zijn voor een breed publiek vanuit een browser of specifiek moeten werken op een tablet of smartphone. Wij zorgen ervoor dat de gewenste functionaliteit voor jouw organisatie beschikbaar is voor iedereen die ermee mag werken. Dit doen we onder andere voor webshops, ERP applicaties, Marketing Automation tools, Sales Management applicaties en reseller applicaties.

Binnen FileMaker ontwikkeling zijn er verschillende tools waarmee je de applicatie die wij voor je ontwikkelen in gebruik kunt nemen. Namelijk; FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect. Onze ontwikkelaars ontwikkelen dan ook altijd 1 FileMaker applicatie voor zowel backend (data) als frontend (UI).

De applicatie is vervolgens te gebruiken op laptops en desktops (Mac/PC) door middel van FileMaker Pro. Wil je de applicatie openen op een iOS-device? Dan kun je dezelfde applicatie gebruiken door deze te openen met FileMaker Go.

Het unieke hiervan is dat wij technisch 1 applicatie ontwikkelen die zowel voor desktop als iOS-devices te gebruiken is. Dit bespaart enorm veel tijd ten opzichte van andere platformen waar vaak een laptop of desktop omgeving ontwikkeld wordt en daarnaast ook nog een aparte applicatie voor iOS devices wordt opgezet. Dankzij de mogelijkheden van FileMaker ontwikkeling heb je 1 applicatie en dus ook maar 1 keer de kosten en tijd van de ontwikkeling.

Zoals je in de onderstaande afbeelding ziet ontwikkelen we 1x een applicatie, is er slechts 1 server nodig en kun je dankzij het FileMaker Platform de applicatie op meerdere devices gebruiken. Dat is het unieke van FileMaker!

Heb je vragen over Filemaker & de prijzen ?